Genomineerd!

Wist je dat > Cathy weer genomineerd is?

Trots op Ketepeet

Geschreven door Wendy op 15 januari 2018
Wanneer je elkaar al flink wat jaartjes kent en heel veel uren samen hebt doorgebracht (op bruiloften maar ook zeker privé) dan mag je elkaar een naampje geven... vind ik... vandaar 'Trots op Ketepeet'! :)

Na vorig jaar al een prachtige Bruidsfoto & Film Award in de wacht gesleept te hebben, is het in 2018 opnieuw raak met twee prachtige nominaties! Terechte nominaties ook! Natuurlijk ben ik fan van Cathy's werk maar net als de winnende foto van vorig jaar spatten deze twee foto's ook weer zo lekker van het scherm! In de categorie 'Bruidspaar' een waanzinnige foto met een te gekke compositie door de weerspiegeling en in de categorie 'Bruidskinderen' een foto die geen uitleg nodig heeft!

Over de verkiezing

De verkiezing Bruidsfoto & Film Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto- en filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en - filmmakers. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd. Op deze wijze draagt de Bruidsfoto & Film Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie en -film bij bruidsparen en stimuleert de Bruidsfoto & Film Award bovendien de ontwikkeling van de professionele bruidsfotografie en -film in Nederland.

De Bruidsfoto & Film Award is uitgegroeid tot een prestigieuze foto- en filmverkiezing waar professionele bruidsfotografen en -filmmakers hun foto's en films voor kunnen inzenden. De Bruidsfoto & Film Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine.

Uitreiking en stemmen

De uitreiking van de foto- en filmverkiezing vindt plaats op 28 mei 2018. Dat duurt dus nog even maar dat geeft ons natuurlijk de kans zoveel mogelijk stemmen te verzamelen! En daar kunnen we best wat hulp bij gebruiken! :) Stemmen kan op de website van de BFFA. De foto's van Cathy vind je terug in de categorieën 'Bruidspaar' en 'Bruidskinderen'. In totaal zijn er 8 categorieën die je moet doorlopen. Wij gaan alvast duimen!