Hi, dit zijn wij!

Dubbelinbeeld.nl > Over ons

Cathy & Wendy

Fotograaf & videograaf
  • Oud-Beijerland
  • 06 28 97 19 04
  • Facebook

Cathy

"Ik ben de echtgenote van een fantastische man, heb twee heerlijke meiden en twee hondjes. Ik hou van heerlijk eten, een lekker wijntje en ben verslaafd aan chocolade. Buiten deze heerlijke bezigheden heb ik nog een passie. Het vastleggen van liefde. En wel tussen twee mensen die een leven met elkaar helemaal zien zitten. Dit als bruidsfotograaf vast mogen leggen is een feestje!! Humor, creativiteit en eigentijdsheid vind ik daarbij enorm belangrijk. Wat ik graag wil is voor jullie in foto-vorm een verhaal vastleggen. Op zo’n wijze dat, wanneer jullie de foto’s van de dvd of vanuit een mooi album terug kijken, jullie de mooiste dag keer op keer kunnen beleven. Dat is mijn doel!!"

Wendy

"Ik mag mezelf sinds augustus 2013 'echtgenote van' noemen, ik ben namelijk in de zomer van 2013 in het huwelijksbootje gestapt met Sander. Ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel, heb 3 katten, ben in 2015 moeder geworden van dochtertje Evie, hou van sporten, lekker eten, zonvakanties, wintersport en ben verslaafd aan... aardappels (don't ask). Ik heb dus inmiddels zelf mogen ervaren hoe bijzonder en speciaal het is om ja te zeggen tegen de liefde van je leven. Dit heeft mij nog meer doen beseffen hoe waardevol mijn werk als bruiloft videograaf eigenlijk is. Ik ben altijd op zoek naar meer. Details, die ondeugende lach, die knipoog van je vader... Juist dit maakt jullie trouwvideo tot een herinnering om nooit te vergeten. Gedurende de dag ben ik onzichtbaar voor jullie en de gasten, waardoor de mooiste, echte beelden geschoten kunnen worden. Dit levert die spontane beelden op die je het liefst ziet, ook van jullie dierbaren!"

Dubbelinbeeld.nl

Onze gezamenlijke passie is het vastleggen van liefde en natuurlijk doen wij dat ook graag voor jullie! Op een ongedwongen manier met veel gezelligheid en humor maar op de momenten dat het nodig is stilletjes op de achtergrond. Zo worden de meest pure beelden van jullie maar ook van jullie familie en vrienden geschoten, geen gemaakte of ongemakkelijke poses, maar échte beelden.

Één blik is voor ons genoeg om te weten wat we beiden wel of niet moeten doen wat uiteindelijk resulteert in de mooiste plaatjes! Naast dat we al vele bruiloften dubbel in beeld hebben mogen brengen, doen we privé ook veel dingen samen. We drinken liters thee en kletsen en brainstormen wat of om onze mooie bedrijven naar een nóg hoger niveau te brengen.

Nieuws

  • 25 februari 2019 - Blij blij blij als een ei, Cathy is wéér genomineerd voor de Bruidsfoto Award met een prachtige foto! Voor de derde keer op rij! "Een kroon op je werk en een bevestiging hoe gepassioneerd je met je werk omgaat. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik weer tussen zoveel topfoto's mag staan" aldus Cathy. Inmiddels kan er al een tijdje gestemd worden en wij doen natuurlijk graag een vriendelijk verzoekje aan al onze lieve bruidsparen (to be), vrienden, volgers, bezoekers etc! Tot 4 mei kan er gestemd worden! Per categorie kies je twee favorieten zodat alle genomineerden een eerlijke kans maken op de winst. De foto van Cathy kom je tegen in de categorie Bruidskinderen.
    >> Stem hier
  • 15 januari 2018 - Jaaaa, Cathy is weer (terecht!) genomineerd voor de de Bruidsfoto & Film Awards 2018!!! Dit keer zelfs met 2 foto's! Op maandag 28 mei 2018 worden de winnaars bekend gemaakt. Wij gaan alvast duimen! Benieuwd naar de foto's? Bekijk ze hier en breng meteen je stem uit. Vinden we lief!
  • 1 augustus 2017 - Voor wie het leuk vindt om te zien hoe een trouwdag er 'in between the scenes' voor ons uit ziet, proberen we een aantal keren in het jaar te vloggen. Deze filmpjes zijn te bekijken op ons Vimeo-kanaal.
  • 22 mei 2017 - Suuuuuupertrots! Op 22 mei zijn de Bruidsfoto & Film Awards 2017 uitgereikt tijdens een feestelijk event in het Muntgebouw in Utrecht. Cathy sleepte hierbij de VAKprijs in de categorie 'Emotie' in de wacht. Uit bijna 2.000 inzendingen nomineerde de internationale, onafhankelijke vakjury van het evenement begin dit jaar tachtig foto’s in verschillende categorieën.