Cathy & Wendy

Fotograaf & videograaf
  • Oud-Beijerland
  • 06 28 97 19 04
  • Facebook

Cathy

"Ik ben de echtgenote van een fantastische man, heb twee heerlijke meiden en twee hondjes. Ik hou van heerlijk eten, een lekker wijntje en ben verslaafd aan chocolade. Buiten deze heerlijke bezigheden heb ik nog een passie. Het vastleggen van liefde. En wel tussen twee mensen die een leven met elkaar helemaal zien zitten. Dit als bruidsfotograaf vast mogen leggen is een feestje!! Humor, creativiteit en eigentijdsheid vind ik daarbij enorm belangrijk. Wat ik graag wil is voor jullie in foto-vorm een verhaal vastleggen. Op zo’n wijze dat, wanneer jullie de foto’s terug kijken, jullie de mooiste dag keer op keer kunnen beleven. Dat is mijn doel!!"

Wendy

"Ik ben in de zomer van 2013 in het huwelijksbootje gestapt met Sander, woon in Nieuwerkerk aan den IJssel, heb 3 lieve kindjes, 7 kippen, 5 alpacas, 2 katten en 2 cavia's en ik hou van lekker eten, zonvakanties, wintersport en aardappels. Ik heb dus inmiddels zelf mogen ervaren hoe bijzonder en speciaal het is om ja te zeggen tegen de liefde van je leven. Dit heeft mij nog meer doen beseffen hoe waardevol mijn werk als bruiloft videograaf is. Ik ben altijd op zoek naar meer. Details, die ondeugende lach, die knipoog van je vader... Juist dit maakt jullie trouwvideo tot een herinnering om nooit te vergeten. Gedurende de dag ben ik onzichtbaar voor jullie en de gasten, waardoor de mooiste, echte beelden geschoten kunnen worden. Dit levert die spontane beelden op die je het liefst ziet, ook van jullie dierbaren!"

Dubbelinbeeld.nl

Onze gezamenlijke passie is het vastleggen van liefde en natuurlijk doen wij dat ook graag voor jullie! Op een ongedwongen manier met veel gezelligheid en humor maar op de momenten dat het nodig is stilletjes op de achtergrond. Zo worden de meest pure beelden van jullie maar ook van jullie familie en vrienden geschoten, geen gemaakte of ongemakkelijke poses, maar échte beelden.

Één blik is voor ons genoeg om te weten wat we beiden wel of niet moeten doen wat uiteindelijk resulteert in de mooiste plaatjes! Naast dat we al vele bruiloften dubbel in beeld hebben mogen brengen, doen we privé ook veel dingen samen. We drinken liters thee en kletsen en brainstormen wat of om onze mooie bedrijven naar een nóg hoger niveau te brengen.